OberonPlace.com Forums

OberonPlace.com Forums (http://forum.oberonplace.com/index.php)
-   CurveWorks (http://forum.oberonplace.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   How do I import the Curve Works Command Bar? (http://forum.oberonplace.com/showthread.php?t=1819)

excessiveforce 02-11-2006 07:56

How do I import the Curve Works Command Bar?
 
I have been trying to figure out how to import the Curve Works command bar into X3 into my current workspace and it doesn't seem to work. How do I do it without losing my current workspace? The other post didn't provide an answer. Thanks.

Alex 02-11-2006 08:21

Well, you can't. You need to create the buttons yourself. Download the icons from http://www.oberonplace.com/products/...x.htm#Download and you can use the menu/toolbar screenshots at http://www.oberonplace.com/products/....htm#Launching as a reference...

excessiveforce 08-11-2006 07:34

Terrific. Thank you.


All times are GMT -5. The time now is 22:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2011, Oberonplace.com