OberonPlace.com Forums  

Go Back   OberonPlace.com Forums > Developer Forums > VBA > CorelDRAW/Corel DESIGNER VBA

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-07-2011, 19:09
runflacruiser's Avatar
runflacruiser runflacruiser is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Pigeon Forge, TN USA
Posts: 811
Default VBA Import fails but CorelScript FileImport works on PC shape - BUG?

HI.
Here's some test code.
Without moving the shape it appears blank when using VBA import.

Code:
Sub test2()
    ActiveLayer.Import "D:\All Graphics\grommet_silver.cdr"
    ActiveShape.Move 1, 1 'needs to be moved
End Sub
Sub test3() 'works
    CorelScript.FileImport "D:\All Graphics\grommet_silver.cdr"
    
End Sub
Use test PC cdr file attached and set a correct path.
~John
Attached Files
File Type: cdr grommet_silver.cdr (88.4 KB, 490 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 04-07-2011, 03:48
shark shark is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Russia, Belgorod
Posts: 146
Default

Use Refresh after ActiveLayer.Import instead of ActiveShape.Move

Last edited by shark; 04-07-2011 at 04:07.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-07-2011, 07:51
runflacruiser's Avatar
runflacruiser runflacruiser is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Pigeon Forge, TN USA
Posts: 811
Default

HI.
After importing try distributing some copies using virtualshape.getcopy.
I tried refresh and it won't work. The copies still wouldn't show up correctly. I ended up using regular old duplicate instead.
~John
Reply With Quote
  #4  
Old 17-07-2011, 16:40
shelbym's Avatar
shelbym shelbym is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Cheyenne, WY
Posts: 1,790
Blog Entries: 13
Send a message via ICQ to shelbym Send a message via AIM to shelbym Send a message via MSN to shelbym Send a message via Yahoo to shelbym
Default VirtualShape

VirtualShapes will not show up with a Refresh you need to Call Document.LogCreateShape to log the real shape creation transaction.

-Shelby
Reply With Quote
  #5  
Old 17-07-2011, 16:43
runflacruiser's Avatar
runflacruiser runflacruiser is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Pigeon Forge, TN USA
Posts: 811
Default

HI.
Try Os's "Agent Smith" shape replacer macro using the cdr file above...

~John
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[X5] CommandBarControl.SetIcon fails wOxxOm CorelDRAW/Corel DESIGNER VBA 3 29-12-2012 05:31
Cannot Install Curve works x5 version eastcoastcreative Other Oberon Commercial Products 2 26-11-2010 18:34
C# ApplicationObject.CreateDocument() Fails sjs CorelDRAW/Corel DESIGNER VBA 1 31-03-2008 14:08
How do I import the Curve Works Command Bar? excessiveforce CurveWorks 2 08-11-2006 07:34
Curve(not)works Anonymous CurveWorks 3 04-05-2003 17:21


All times are GMT -5. The time now is 04:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2011, Oberonplace.com