OberonPlace.com Forums  

Go Back   OberonPlace.com Forums > Oberon Products > Other Oberon Commercial Products

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 25-01-2008, 06:44
DMS
Guest
 
Posts: n/a
Default How about VBA macros for NEW CorelDRAW GS X4 14.0 ???

How about VBA macros for NEW CorelDRAW GS X4 14.0 ???
Reply With Quote
  #2  
Old 25-01-2008, 12:59
shelbym's Avatar
shelbym shelbym is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Cheyenne, WY
Posts: 1,769
Blog Entries: 9
Send a message via ICQ to shelbym Send a message via AIM to shelbym Send a message via MSN to shelbym Send a message via Yahoo to shelbym
Default Text Docker X4

Here is one of the coolest I have seen for X4. X4 does Custom Dockers! Awesome!

http://www.macromonster.com/index.ph...cr&id_desc=26&

-Shelby
Reply With Quote
  #3  
Old 26-01-2008, 14:37
DMS
Guest
 
Posts: n/a
Default

WOW!!!
Thanks!
I will try it!!!!
But i can't find "Fit Objects To Path" function....

Last edited by DMS; 26-01-2008 at 16:49.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-02-2008, 15:08
bprice's Avatar
bprice bprice is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Edmundston, New Brunswick, Canada
Posts: 89
Default custom dockers?

the better question is how do we all create custom dockers?? haha
Reply With Quote
  #5  
Old 18-02-2008, 11:12
gingem
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hi Shelby

Long time no talk to! Using the new docker, is there anyway you know of to make it fit into the dockers? It seems that when it is added to the dockers it takes up all of the side screen unlike most dockers.
Reply With Quote
  #6  
Old 18-02-2008, 13:46
shelbym's Avatar
shelbym shelbym is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Cheyenne, WY
Posts: 1,769
Blog Entries: 9
Send a message via ICQ to shelbym Send a message via AIM to shelbym Send a message via MSN to shelbym Send a message via Yahoo to shelbym
Default Docker

Not sure what you mean, it should act just like any other docker, if it is two wide, just drag the width to your liking, if it is to tall, collapse the areas you do not frequently use.

-Shelby
Reply With Quote
  #7  
Old 22-05-2008, 00:15
Alex's Avatar
Alex Alex is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,940
Blog Entries: 4
Default

I have just posted X4-versions of all of my macros...
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgrading Coreldraw VBA from V12 to X3 DebG CorelDRAW/Corel DESIGNER VBA 2 30-10-2007 10:04
Where to begin with CorelDRAW and VBA shelbym CorelDRAW/Corel DESIGNER VBA 2 03-04-2007 10:15
CorelDRAW X3 VBA Documentation keytecstaff CorelDRAW/Corel DESIGNER VBA 1 21-09-2006 11:31
Accesing CorelDraw 10 VBA Object Model without running it dolmos CorelDRAW/Corel DESIGNER VBA 5 19-12-2003 08:52
Creating macros for CorelDraw 10 in CorelDraw 11 Rick Randall CorelDRAW/Corel DESIGNER VBA 1 14-03-2003 09:00


All times are GMT -5. The time now is 08:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2011, Oberonplace.com