OberonPlace.com Forums  

Go Back   OberonPlace.com Forums > Corel User Forums > CorelDRAW > Macros/Add-ons

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 17-04-2005, 03:38
viorel77
Guest
 
Posts: n/a
Default PLS need ColorSampler for CorelDraw 10 or 12

I have ColorSampler for Corel10 but is not working. The error message is: "Run-time error 606/ Invalid parameter name (Invalid named parameter for OLE automation call)".
The same error message I recive for any other script in CDR10.
Thank a lot.

Vio
Reply With Quote
  #2  
Old 17-04-2005, 15:38
shelbym's Avatar
shelbym shelbym is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Cheyenne, WY
Posts: 1,769
Blog Entries: 9
Send a message via ICQ to shelbym Send a message via AIM to shelbym Send a message via MSN to shelbym Send a message via Yahoo to shelbym
Default

Open the script .csc in any text editor. Look for lines like this:

CorelDraw.Automation.10

Change this to:

CorelDraw.Automation.12

For most scripts this little change will make them work. If not see if the author of the script has a newer version.

Shelby
Reply With Quote
  #3  
Old 18-04-2005, 01:55
viorel77
Guest
 
Posts: n/a
Default PLS need ColorSampler for CorelDraw 10 or 12

10x a lot
it's working now.

Keep in touch


Vio

PS
Visit Romania is in Europe!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 18:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2011, Oberonplace.com